Vidić: Maca je opštepoznata prostitutka, treba da je u zatvoru!

Srpski kreator Saša Vidić, poznat po tome što nema dlaku na jeziku, prokomentarisao je dešavanja u „Zadruzi“.

On je pričao o Maci Diskreciji, o odnosu Lune Đogani i Slobe Radanovića, o Žiži Stojanović i o svom prijatelju Marku Janjuševiću.

– Znam Marka baš dugo, on je košarkaš, a moji prijatelji su sportisti, pa sam ga tako upoznao. Mare je mnogo zanimljiv čovek, malo je u “Zadruzi“ drugačiji nego što je napolju – mnogo je šarmantniji, opušteniji spolja, ali ja to razumem, on je tamo sa ljudima koje ne poznaje… On je divan dečko – rekao je Vidić.

Ipak, kreator smatra da zbog porodice košarkaš neće ništa neprimereno uraditi u „Zadruzi“.

Kako redovno prati rijaliti koji je osvojio region, prokomentarisao je i nabacivanje Mace Diskrecije svom prijatelju.

– To što Maca traži… Pa, Maca je opštepoznata prostitutka i ona sad krizira. Optužuje ga da ima smoki, a da ima smoki, ne bi ga jurila. Nije Maca glupa, ima kilometražu ozbiljnu! – bio je oštar on i dodao:

– Sramota je što se Maca nalazi u našoj zemlji. U stvari, nije sramota, već bi trebalo da bude u zatvoru pošto je ucenjivala neke moje poznanike, to se zna. Trebalo bi da bude u zatvoru i da dobije zabranu ulaska u Srbiju. Ona je dno, stvarno glib, nema dalje.

I o ljubavnoj priči Slobodana Radanovića i Lune Đogani imao je šta da kaže i jasno je stao na njihovu stranu.

– Meni je bilo jako teško kada je Luna plakala i imala histeriju, čak sam zvao Anabelu, jer ja znam malu Lunu. Ona je jedno divno dete, a to što se zaljubila i to što se on odljubio od svoje žene… Pa šta? Nisu ni prvi ni poslednji. Ljudi se rastaju, imaju troje-četvoro dece, pa se rastanu. Ona je znala da je on oženjen, ali i da nema dete kući. Na kraju krajeva, ko nam garantuje da je Slobin brak bio idealan? Da je bilo idealno, nijedna normalna žena iz te idealne, romantične bračne luke ne bi uplovila u “Zadrugu”. Tu je ljubavi najmanje bilo, bilo je strasti i para, a kad je sve to nestalo, onda je nastao problem – objasnio je on.

Na kraju ni Žižu Stojanović nije poštedeo svoje žaoke.

Ona mi je bila simpatična jer sam mislio da je dementna, a onda sam shvatio da je od sebe napravila žrtvu, to je jako glupo. Ne znam šta radi žena tih godina u rijalitiju. Stalno pričaju o svojim karijerama, ali ovo nije groblje karijera. Ma, to su sve propale karijere i propali životi – rekao je on i dodao da sebe ne vidi u rijalitiju.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *