Viktorija (29) otvorila dušu: Spavala sam sa ocem i sinom i sa dva brata! HOĆU SA DVE SESTRE

Ona ima neobičan fetiš

Viktorija (29) i njen dečko redovno idu na svingerske žurke, a ona priznaje da je najviše uzbuđuje kada ima seks sa ljudima koji su u srodstvu, na primer, sa ocem i sinom.

Ona priznaje da ovakve fantazije ima još od srednje škole, ali da se ohrabrila da ih ispuni u stvarnosti tek kada je upoznala svog sadašnjeg dečka koji je 26 godina stariji od nje.

– Kada sam mom dečku ispričala šta me najviše uzbuđuje, on je bio oduševljen jer i njemu se sviđaju slične stvari. Bili smo na mnogo orgija, ali mene tu ne zanima broj partnera ili kakvi su oni u krevetu, najvažnije je da li su u srodstvu – objašnjava ona.

– Jednom prilikom, u hotelu sam upoznala zgodnog mladića, a on me je posle nekoliko pića upoznao sa svojim ocem. On je stariji muškarac, ali je baš seksi. Odmah sam znala da će ta noć biti nešto specijalno. Prosto je mogla da se oseti neverovatna privlačnost među nama. Malo kasnije sam otišla u sobu s njih dvojicom, i sve je delovalo toliko prirodno – priča Viktoriija i nastavlja:

– A otac i sin su bili takođe veoma opušteni, i prilično sam sigurna da su ovo već ranije radili. Ne znam ni sama koliko puta smo te noći vodili ljubav.

– Drugom prilikom, moj dečko je bio na Ibici i ja sam bila nedelju dana sama u Njujorku. Naravno da sam imala seks, i to sa super građenim momkom i njegovim bratom. Čim sam ih upoznala, znala sam da ću spavati sa njima, jednostavno nisam mogla da razmišljam o bilo čemu drugom – navodi Viktorija:

– Ipak, još nisam ispunila svoju najveću želju, a to je da imam seks sa dve devojke koje su sestre. Maštam stalno o tome, čak i gledam porniće sa takvom tematikom – zaključila je ona.

(Objektiv)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *