VREĐAJU NOVAKA, A ONDA JE ON SVE UĆUTKAO! Naterao je najvećeg kritičara da promeni ploču!

Američki novinar Ben Rotenberg jedva čeka da potkači Novaka Đokovića, ali je posle Serbia opena morao da hvali prvog tenisera svet

Šampion Mateo Beretini oduševljen je Srbijom, Beogradom, hranom, našim narodom, a o srpskoj prestonici s oduševljenjem se u svetu priča iz još jednog razloga. 

Iako je Novak Đoković često na udaru medija zbog  stava o vakcinama, svim učesnicima i gostima Sebia opena  bilo je omogućeno da se vakcinišu, što Srbija omogućava i drugim strancima.

– Drago mi je jer igrači imaju izbor – kazao je Novak nedavno i otkrio i da mu je brat Đorđe rekao da je veliki broj tenisera vakcinisan.

– Verujem da bi svi trebalo da budu slobodni da odluče za sebe. Ne želim da budem uključen u kampanju. Nadam se da to neće postati obavezno. Svako bi trebalo da bude slobodan da to uradi ili ne uradi i da poštujemo slobodu izbora – zaključio je Novak.

Priliku da se vakvinišu iskoristili su mnogi, među kojima je i trener Sven Greneveld, koji je, između ostalih, sarađivao sa Monikom Seleš, Anom Ivanović, Marijom Šarapovom, Karolinom Voznijacki. Sven je primio prvu dozu Fajzerove vakcine, a onda se pohvalio na društvenim mrežama.

On se javno zahvalio Đokoviću, Beogradu i Srbiji, a to nije promaklo najvećem Novakovom kritičaru, novinaru Benu Rotenbergu. Iako Amerikanac često zna žestoko da udari po Novaku,  sad mu nije ostalo ništa drugo nego da ga pohvali.

On je napisao da je Serbia open drugi turnir, nakon Čarlstona, koji je omogućio teniskim radnicima koji često putuju da se vakcinišu. Doduše, tamo su ljudi dobijali vakcinu Džonson i Džonson, koja ima samo jednu dozu, a koje nema u Srbiji.

(Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *