VUČEVIĆ I NEŠIĆ: Naša saradnja je sve veća, poslata jasna poruka sa sastanka

Političke promjene u Republici Srpskoj su očigledne, Miloradu Dodiku istekao je rok trajanja na vlasti, a želju za promjenama u najmlađoj srpskoj državi želi i vrh vlasti u Srbiji koji jasno šalje poruku da u Republici Srpskoj imaju novog favorita. Tako je danas u Novom Sadu održan sastanak gradonačelnika Novog Sada i potpredsednika Srpske napredne stranke i lidera DNS-a Nenada Nešića kao jednog od ključnih faktora za promjene u Republici Srpskoj.

-Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa Milošem Vučevićem, gradonačelnikom Novog Sada sa najviše mandata u istoriji i potpredsjednikom Srpske napredne stranke i zajedno smo pozvali ljude na imunizaciju- rekao je Nešić i dodao:

-Postojanje i snaga Srpske napredne stranke u direktnoj su vezi sa jačanjem srpskog uticaja u regionu. Srbija je ekonomski lider regiona, evropski šampion u vakcinaciji i kao takva ima snagu da odlučno brani svoje interese. Demokratski narodni savez vjeruje da i Republika Srpska ima takve potencijale – poručio je Nešić.

Da je Nešić rado viđen gost preko Drine jasno je poručio i Vučević koji je poručio da će saradnja između njih dvojice, ali i njihovih partija biti sve veća i veća.

-Ugostio sam danas poslanika parlamentarne skupštine BiH i predsednika stranke DNS Nenada Nešića, s kojim sam popričao o aktuelnoj temi i u BiH i Srbiji – budućoj saradnji i kovidu 19 – rekao je Vučević.

Izvor: Nedeljnikafera.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *