VUČIĆ: Neću da lažem narod o situciji na KOSOVU!

Predsednik Srbije Aleksanda Vučić izjavio je da se Srbija bori za svakog čoveka na Kosovu i Metohiji, ali da neće da „laže narod“ o stvarnoj situaciji u južnoj srpskoj pokrajini.

„Ako mislite da ima mnogo toga oko Kosova što mi držimo u rukama, „ajde, ljudi, nemojte, molim vas, nismo deca nismo naivni. Borimo se za svakog čoveka na KiM, ali neću da lažem narod i kažem da će sve da bude naše u narednih 300 miliona godina“, rekao je Vučić u intervjuu za današnji „Informer“.

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da su predstojeći izbori sudbinski važni za zemlju jer će odlučiti njen budući put.

„Pred Srbijom su sudbinski važni izbor. Na njima građani biraju da li ćemo nastaviti putem rada i napretka ili ćemo zemlju vratiti u ruke tajkunima i onima čija je jedina politika nasilje“, rekao je Vučić u intervjvuu za današnji „Informer“.

Predsednik Srbije Aleksandar izjavio je da ga veoma brine situacija u Republici Srpskoj i da Srbija ima odgovornost prema srpskom narodu i da će brinuti o njemu ma gde se nalazio.

U intervjuu za današnji „Informer“, on, povodom situacije u BiH, rekao da je za Srbiju najvažnije da se sačuva mir u BiH i da brine o srpskom narodu, zbog čega i ulaže u svaku opštinu u Republici Srpskoj.

Izvor: Tanjug

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *