ŽAO MI JE DEE, NISAM KRIV: Ovo su detalji sa suđenja vozaču autobusa koji je naleteo na voditeljku i otkinuo joj ruku!

Nisam kriv za nesreću! Strašno mi je žao zbog svega što se dogodilo, žao mi je te devojke, više puta sam se raspitivao za njeno zdravstveno stanje, rekao je na saslušanju Bojan Jovanović (42), vozač autobusa koji je 7. februara ove godine na Dedinju naleteo na poznatu voditeljku TV Pink Deu Đurđević (27) i bukvalno joj otkinuo ruku.

On je pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu detaljno izneo odbranu, a saslušanje je, kako saznajemo, trajalo sat vremena i 45 minuta. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, Jovanović je u petak opisao svoj radni dan i ispričao šta se sve dešavalo pre kobnog sudara.

– Preuzeo sam smenu i autobus. Proverio sam vozilo, bilo je tehnički potpuno ispravno, sve je bilo u najboljem redu. Krenuo sam u prvu turu od Banjice ka KBC „Dr Dragiša Mišović“. Vozio sam polako. Kod bolnice sam video vodu na kolovozu, a potom sam ugledao dva automobila koja su se sudarila. Činilo mi se da su se sudarili neposredno pre nego što sam naišao, jer nisu bili obezbeđeni. Naišao sam na led, usporio sam, ali autobus se nije zaustavio, već je proklizao – navodno je ispričao Jovanović.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *