Žene silovale 19-godišnjaka seks-igračkom i pretile da će objaviti snimak

HAOS ZBOG AJFONA

Novosti online |

Policija u distriktu Tatarstan saopštila je da su 22-godišnja i 32-godišnja žena optužene da su vezale mladića i seks-igračkom silovale zatočenog muškarca i tom prilikom snimile taj „čin“

Ilustracija / Depositphotos

SRODNE VESTI

Dve žene uhapšene su u Rusiji zbog sumnje da su silovale i tukle 19-godišnjeg mladića zbog – ajfona.

Policija u distriktu Tatarstan saopštila je da su 22-godišnja i 32-godišnja žena optužene da su vezale mladića i seks-igračkom silovale zatočenog muškarca i tom prilikom snimile taj „čin“.

Kako prenose mediji, mlađa devojka pozvala je muškarca u stan kako bi popravio njen ajfon. On je telefon odneo sa sobom, kako bi ga popravio kod sebe. Kada je popravio uređaj i vratio se u stan, pored nje je tu bila i druga ženska osoba.

Njih dve optužile su 19-gošnjaka da je prilikom popravke oštetio ekran na ajfonu i tražile 43 evra za popravku. On je porekao da je oštetio uređaj.

„Odbio je da plati, pa su ga pretukle, vezale i silovale sa seks-igračkom“, navodi se u izveštaju policije i dodaje da su snimile seksualno uznemiravanje upravo tim „problematičnim“ ajfonom.

Zatim su mu pretile da će objaviti snimak silovanja ukoliko odbije da im plati 43 evra, odnosno 3.000 rubalja. Mladić je obećao da će im dati novac kada dođe kući, ali umesto toga, uputio se u policijsku stanicu i prijavio ih.

Kako navode lokalni mediji, a prenosi „Dejli mejl“, ženama preti 10 godina robije zbog seksualnog napada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *