ZENGA: Hoću da budem selektor Srbije!

Srbija i dalje čeka na selektora fudbalske reprezentacije koji će „Orlove“ voditi na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine.

Posle „neočekivanog“ rastanka sa Slavoljubom Muslinom koji je odveo nacionalni tim na Mundijal, trenutno funkciju selektora vrši Mladen Krstajić.

Ponude su u međuvremenu odbili prvi pikovi Dragan Stojković Piksi i Veljko Paunović, pa javnost sada željno iščekuje koje će rešenje naći FSS, jer se ne sme još dugo čekati, ili će Krstajiću biti obrisan onaj prefiks „V.D.“.

Jedan od onih koji se sada sam ponudio da bude selektor je i čuveni Italijan i nekadašnji trener Crvene zvezde, Valter Zenga.

Bivši legendarni golman, a potom i šef stručnih štabova nekoliko italijanskih klubova, otkriva da bi čak prihvatio bilo kakve uslove, jer je mesto selektora Srbije za njega čast.

– Nakon odlaska Siniše Mihajlovića sa kormila srpske reprezentacije, bio sam veoma blizu da ga nasledim na toj funkciji. Predsednik Karadžić je bio kod mene u Milanu i razgovarao sa mnom. Srbija za mene predstavlja nešto specijalno i bilo mi je veoma žao nismo uspeli da se dogovorimo. Danas, ako bi se ponovo ukazala takva šansa, prihvatio bih poziv pod bilo kojim uslovima. Bila bi mi čast – rekao je Zenga.

E sada ćemo videti kako će Kokeza, Bunjevčević i ostali reagovati na ovu njegovu ponudu.

Izvor: Espreso.rs

Foto: fkcrvenazvezda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *